en ru ky
Маалымат тактасы
Жол жүрүү документиңиздин өлкөсүн/регионун тандооңузду өтүнөбүз.
Кош жарандык бар болгон учурда, өлкөнүн жана Кыргыз Республикасына чыгуу учурунда колдоно турган паспорттун түрүн тандаңыз.

Мамлекеттик чек арадан өтүү учурунда электрондук виза системасында катталган документ менен жол жүрүү документиңиз дал келбеген учурда, сиздин электрондук визаңыз жараксыз деп табылат.

Ишкердик жана туристтик виза алгачкы жолу, Кыргыз Республикасынын аймагында жүрүү мөөнөтүн көрсөткөндүгүнө карабай, 90 күндүк мөөнөткө таризделет. Визанын жарактуу мөөнөтү менен өлкөдө жүрүү мөөнөтүнүн айырмасына көңүл бургула. Визанын жарактуу мөөнөтү болуу мөөнөтүнөн ашпашы зарыл. "Ишкердик" жана "туристтик" виза Кыргыз Республикасынын аймагында узартылбайт.

Учурда Сиз электрондук визаны "Манас", "Ош" эл аралык аэропорттору жана Кыргыз Республикасы менен Казакстан Республикасынын чек арасындагы "Ак-жол" өткөрүү пункту аркылуу саякаттоо үчүн колдоно аласыздар.

1. Country/trip purpose
Индивидуалдуу виза
Топтук туристтик виза
Мамлекет
Паспорттун түрү
Визанын түрү
Ишкердик (B)
Туристтик (TS)




Refresh
Next